Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Tajland

Pre nego što isplanirate svoje putovanje na Tajland, dobro je znati sve osnovne informacije o zemlji, kao što su kada je najbolje vreme za odlazak, šta poneti, kretanje, kulturne etikete, i sve činjenice koje će vam pomoći da vaše putovanje bude što ugodnije.
Tajland je poznat po svojim mnogobrojnim hramovima ukrašenih zlatom i šarenim bojama, veselim i gostoljubivim ljudima, gustim palminim šumama i prašumama, rajskim plažama, dobrim hotelima sa odličnom uslugom i izvrsnim kulinarskim specijalitetima. Doživite izbliza bogatu kulturu i fascinantne prirodne lepote.

Najbolje vreme da posetite Tajland je izmedju novembra i februara (klima je relativno hladna i suva sa temperaturom od 23-32°C)Ukoliko dolazite na Tajland izmedju marta i maja možete očekivati temperature iznad 40°C), dok sezona monsuna je u periodu jun-septembar. Sad ostaje samo da odaberete u kom mesecu ćete posetiti Tajland.

Takodje možemo napraviti i kombinaciju na primer: Bankok i Puket ili Bankok i Koh Samui.  

 

Tajland Letovanje 2023

 

Tajland 2023, luksuzni hoteli, individualna putovanja 2023, grupna putovanja 2023. Daleke destinacije 2023. Veliki izbor hotela, egzotične destinacije, odmor iz snova. Tajland 2023, first minute i last minute ponude. Agencija Sole Azur.

Tajland

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plutajuće pijace

Ovde ćete imati priliku da se susretnete da plutajućim pijacama, koji predstavljaju jedan od simbola zajednice u Tajlandu. Plutajuce pijace se nastale zbog toga što je većina zajednica nastajala na obalama reka i tadašnje stanovništvo se bavilo prevozom ljudi i robe sa obale na obalu reke, pa se pretvorilo u ono što danas možemo sresti na reci Basin. Iako je industrijalizacije donela razvoje u smislu infrastrukture, stanovništvo se potrudilo da pojedine plutajuće pijace obnovi i sačuva. Pa tako danas na ovim drvenim brodićima u nekim mestima možete kupovati voće, povrće, ribu, ili npr.masažu stopala možete imati na nekom od njih. Neke od njih su Damnoen Saduk, Khlong Lat Mayom, Bang Khu Wiang i druge.

Više

Istaknuta objava

Maya Bay

Jedna stvar o Tajlandu koja je jednostavno nesporna, jeste da ova zemlja jugoistočne Azije okružena nekim od najlepših plaža na svetu. Neke od najboljih plaža na Tajlandu, od bujnih i egzotičnih ostrva Koh Phi Phi do obrubljenih dlanova do popularnih obala Puketa su: Maya Bay je jedna od najpopularnijih plaža na Tajlandu i to najverovatnije zbog filma "Plaža". Medjutim nista manje važne nisu ni plaže Maenam plaža, Sunset plaža, Thong Nai Pan Noi, Kata Noi plaže i druge.

Više