Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Tasos leto 2023

Tasos leto 2023 - Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga, nadaleko poznato po prelepim peščanim plažama, tirkizno plavom moru, raskošnoj lepoti pejzaža, gostoljubivim meštanima, ukusnom vinu i čarobnom medu. Od najvišeg planinskog vrha sve do mora spuštaju se nepregledne borove šume i bujna vegetacija, zbog koje je nazvano „šuma koja pliva“. Za ostrvo se vezuje i mit o sirenama koje su prema predanjima tu živele i svojim prelepim glasovima uspevale da omađijaju svakog muškarca koji bi ih čuo. Smatra se da su upravo one začarale Odiseja na njegovom čuvenom putovanju i uspele da ga privole da na ostrvu zauvek ostane.

Tasos apartmani i hoteli

Iz naše bogate ponude smeštaja na Tasosu, možete izabrati apartmane, vile ili hotele, u aranžmanima autobusom ili vašim prevozom. Kategorije i cene smeštaja su prilagođene raznim mogućnostima i ukusima. Ovo popularno grčko ostrvo je povoljno i za letovanje sa decom, ukoliko se odlučite za neki od apartmana ili vila koji poseduju bazene i igrališta za decu, ili za neki od hotela sa igraonicama i animatorima za decu. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude.

Grcka Tasos 2023. Tasos smestaj Limenas, Limenarija, Skala Potamias, Potos:

Tasos leto 2023

Istraži mesto

Tasos leto 2023
od
0€ -
Tasos leto 2023
od
79€ -
Tasos leto 2023
od
39€ -
Tasos leto 2023
od
129€ -
Tasos leto 2023
od
59€ -
Tasos leto 2023
od
179€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Rajska plaža (Paradise beach)

Na mirnom delu istočne obale nalazi se Rajska plaža. Sedeći na plaži možete prepoznati konusnu siluetu malog ostrva Nisida Kinira nekoliko stotina metara severoistočno. Uprkos tome što se nalazi 22 kilometra od Limenasa, plaža Paradise je odlična za porodice zbog svojih sadržaja. Oko grupe stena nalazi se još jedna privatna plaža namenjena naturistima. Tasos Hoteli. Tasos Limenas.

Više

Istaknuta objava

Izleti brodom

Na ostrvu postoje delovi obale kojima se sa kopna jednostavno ne može pristupiti. To bi mogle biti plaže ili uvale sa kristalno plavom vodom. Izaberite miran dan i možete krenuti u obilazak luke Limenas. Možete krenuti i na jedno od organizovanih krstarenja. Na brodovima se služi ručak kada ćete se počastiti mesom sa roštilja i svežom salatom. Ako ne želite da delite svoje iskustvo sa mnogim drugim ljudima, postoje privatne jahte koje možete unajmiti. Naravno, daće vam više vremena da uživanje u nekoj posebnoj uvali ili grebenu.

Više