Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Tolo Peloponez

Poluostrvo Peloponez se nalazi na jugu Grčke. Za njega može da se kaže i da je ostrvo, od kada je prokopan Korintski kanal, jer ga sa ostalim delovima Grčke povezuju samo mostovi preko ovog kanala, kao i most Rio Antirio kod Patre. Na Peloponezu preovlađuje planinski reljef, mada ima i plodnih ravnica. Sa četiri poluostrva okrenuta ka jugu: Epidauros, Mesinija, Mani i Argolida, i zalivima, izgleda kao list platana i to je razlog zašto se ranije zvao Morias.

Tolo je veoma prijatno mesto za boravak i pravi odmor. Priroda mu je podarila divnu plažu, par slikovitih ostrva, i veći deo terena gde se proteže naselje je brdovit ali put je uglavnom u ravnici. Plaža u Tolu se zove Psili Amos, duga je skoro kilometar, peščana je, sitan pesak je veoma prijatan za hodanje i većim delom plaže je i u vodi sitan pesak sve do dubine.

Tolo Grcka Hoteli 2023 

Pogledajte našu ponudu hotela za letovanje 2023. godine u ovom prijatnom grčkom letovalištu. Aranžmani su sopstvenim prevozom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Tolo Peloponez Letovanje 2023.

Tolo Peloponez

Istraži mesto

Tolo Peloponez
od
0€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Najbolje od svega

Spomenici iz svakog perioda burne istorije Peloponeza, velika arheološka nalazišta, kao što su drevna Olimpija, Epidaurus, Mikena i Tirint, vizantijske crkve, jedinstvena naselja i neverovatne tvrđave, zatim prirodne lepote – planine, šume, reke, duboke klisure i pećine okružene azurno plavim morem, prekrasne plaže, peščane i glatka obala na zapadu i kamenita na istoku, gradovi Patra, Korint i Nafplion, čine ovaj deo Grčke idealnim za odmor i turistička razgledanja. Nije slučajno da, posebno tokom letnje sezone, brojni turisti stižu na Peloponez iz celog sveta kako bi upoznali ovaj dragulj Grčke. Filoxenia (gostoprimstvo) je ovde dominantna, hrana je među najboljom u Grčkoj, dok vinogradi daju veliki doprinos celokupnoj ponudi i uživanju. Meštani tvrde da imaju najbolje od svega. I to treba iskusiti.