Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Toroni

Toroni 2023 - Malo mesto i jedno od najboljih odredišta za porodice sa decom. Velika peščana plaža, plićak, igrališta za decu na samoj plaži su odlična kombinacija za njih. U Toroniju ćete naći nekoliko taverni na samoj plaži, kao i tri supermarketa za zalihe. Najbolje snabdeveni supermarket nalazi se negde na srednjem delu plaže. A kada poželite više aktivnosti, objekata ili živahniji noćni život, Neos Marmaras je udaljen samo 20 kilometara.

Toroni apartmani 

Za Vas smo pažljivo odabrali i pripremili bogatu i raznovrsnu ponudu vila i apartmana. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom/avionom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude. Toroni Leto 2023. Toroni Grcka Apartmani 2023. Toroni Sitonija Smestaj.

Toroni

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaže u Toroniju

Toroni nema razvijen noćni život, idealan je za porodice sa malom decom, za koje postoji puno sadržaja. Sarti je udaljen samo pola sata vožnje, pa su tako i objekti ovog grada lako dostupni. Nekoliko minuta hoda od Toronija nalazi se plaža Destenika, poznata po lepoti i zlatnom pesku. Odmah posle Destenike nalazi se još jedna izvrsna plaža, dobro poznata Tristinika. Toroni Last Minute.

Više