Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Zlatni Pjasci

Zlatni Pjasci 2023 - Na severu slikovite bugarske obale Crnog mora, u blizini istorijskog grada Varne, nalazi se ovo popularno odmaralište. Zlatni Pjasci su smešteni na zapanjujućem šumovitom brežuljku koji se prostire u susret jednoj od najlepših plaža koju prekriva blistavo plavo more. Mnogi turisti posećuju ovo letovalište kako bi uživali u njegovom jedinstvenom šarmu i karakteru, prepunom zabave i pogodnom za gotovo sve tipove turista.

Zlatni Pjasci Leto 2023

Pogledajte naš bogat izbor hotela od 3 i 4 zvezdice u Zlatnim Pjascima za letovanje 2023. godine, kao i naše first minute i last minute ponude. Zlatni Pjasci Bugarska Leto 2023. Zlatni Pjasci Hoteli:

Zlatni Pjasci

Istraži mesto

Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -
Zlatni Pjasci
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Bugarska All Inclusive

Većina letovališta u Bugarskoj nudi all inclusive uslugu, naravno svaki hotel pri tome određuje svoja pravila, ali dobra prednost ovakve vrste odmora jeste da ne morate brinuti o vanpansionskoj potrošnji. Bez sumnje, što veći broj zvezdica hotel ima, time mu je bogatija i šira ponuda usluge koju Vam nudi. “Loša” strana ovakve vrste odmora jeste to što možda nećete poželeti da napustite hotelski komples ili ćete možda “nabaciti” koji kilogram viška. Bilo kako bilo, ako ste od onih putnika koji ne žele dugo da putuju, koji ne žele da razmišljaju da li su poneli pare za sladoled, koktel i slično, možda u nekom od ovih hotela doživite nezaboravno letovanje.

Istaknuta objava

Letovanje Zlatni Pjasci

Aktivnosti na plaži Zlatni Pjasci počinju, ali se definitivno ne završavaju plažom. Glavni potez peska traje tri i po kilometra i ponegde je širok i do 100 metara. Budući da plaža ima plavu zastavicu znači da je sigurno plivati, ali neki avanturistički posetioci će možda želeti i nešto više od toga. Možete učestvovati u brojnim aktivnostima za više osoba, poput vožnje na banani ili odbojke, ili krenite s ciljem savladavanja veština jedrenja na dasci ili parasailinga. Da biste zaista iskoristili primorsku lokaciju na Zlatnim Pjascima, na raspolaganju su vam i tečajevi ronjenja, koji pomažu početnicima da se zaljube u podvodni svet.

Više