Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
+381 (11) 3626-015

Bugarska Letovanje 2021

Oni koji su već posetili slikovitu obalu Crnog mora znaju zašto je Bugarska sjajna destinacija za letovanje, ali za one koji tek planiraju: bugarska letovališta nude odličnu uslugu na evropskom nivou, po veoma povoljnim cenama! Duge, prostrane, čiste i uređene peščane plaže, od kojih mnoge imaju plavu zastavicu, domaćini gostoljubivi i predusretljivi, hrana ukusna i raznovrsna a dobra zabava u noćnim klubovima zagarantovana. Iako Crno more nije popularno među turistima kao Sredozemno, tokom leta Bugarsku poseti nekoliko miliona turista, od toga poslednjih godina sve veći broj turista iz severne Evrope i Britanije.

Kako provesti leto u Bugarskoj  

Ako želite dobro da se odmorite a da ne potrošite mnogo, predlažemo vam da leto 2021. godine provedete u Bugarskoj. Na našem sajtu možete naći veliki izbor hotela u najboljim letovalištima. Obala Crnog mora je bogata termalnim mineralnim izvorima sa lekovitom vodom i blatom pa mnogi hoteli nude spa i velnes, čak i medicinske usluge. Većina hotela nudi all inclusive uslugu, što je prednost jer ne morate mnogo da brinete o vanpansionskoj potrošnji.

Predlažemo da se okupate se na jednoj od najlepših plaža u Zlatnim Pjascima, posetite drevne gradove Nesebar i Sozopol, neki od kulturnih događaja na otvorenom, okusite buran noćni život Sunčevog brega, oprobate se u nekom od vodenih sportova ili obiđete mnogobrojne radnje sa suvenirima i kozmetikom od čuvene bugarske ruže.