Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Crna Gora Leto 2023

Crna Gora dobro je poznata našim turistima, pre svega po prirodnim lepotama, bogatoj istoriji i dobrom provodu, a u poslednje dve decenije i po ubrzanom razvoju turizma. Crnogorska obala Jadranskog mora, duga skoro 300 kilometara, prostire se od Prevlake na severozapadu do ušća reke Bojane na jugoistoku, i pruža raznovrsne načine za odmor: morski, nautički, zdravstveni, sportsko-zabavni, kongresni i ekološki turizam.

Ova mala zemlja obiluje čudima prirode i kontrastima: naspram pitomih morskih plaža stoje krševiti predeli i visoki planinski venci, naspram prelepog, bistrog mora – gorska jezera, brze reke i veličanstveni kanjoni. Crna Gora nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer pored izležavanja na prelepim plažama, nudi i znamenitosti starih gradova poput Kotora, Perasta i Budve, luksuz Svetog Stefana, predivnu prirodu Skadarskog jezera i planina, rafting najdubljim kanjonom Evrope – kanjonom reke Tare, skijanje ili planinarenje na Durmitoru i Bjelasici, slobodu netaknute Ade Bojane, jedan od najlepših zaliva na svetu – Bokokotorski zaliv, pet nacionalnih parkova i mnoge druge rezervate prirode. Zbog svega toga odmor u Crnoj Gori svakako je mnogo više od običnog letovanja.

Letovanje Crna Gora 2023

Za vaše letovanje 2023. godine, pripremili smo bogat izbor hotela i vila u najatraktivnijim lokacijama u Crnoj Gori - Rafailovići, Bečići, Budva, Bar, Perast, Herceg Novi, Sveti Stefan, Kotor, Sutomore, Petrovac, Čanj. Pogledajte naše first minute i last minute ponude i aranžmane sopstvenim i autobuskim prevozom - Crna Gora Letovanje, Crna Gora 2023.

Dobra vest za naše građane je da su vlasti Crne Gore nedavno potrdile da turisti iz Srbije mogu da putuju u ovu zemlju bez PCR testa na kovid-19 i bez potvrde o vakcinaciji, a za ulazak je potrebna samo lična karta ili pasoš, kao i da će troškove eventualnog lečenja turista od ove bolesti snositi država Crna Gora.