Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Egipat letovanje 2023

Egipat 2023 - Zemlja faraona, sunca, peska, toplog mora, bogate kulture i istorije, svake godine očarava milione turista iz celog sveta. Na istoku okupan Crvenim morem, a na severu Mediteranom, Egipat je prelepa destinacija za letovanje. Ljubitelji kupanja uživaju u toplim vodama Crvenog mora, belim peščanim plažama i koralnim grebenima, koji vas prosto izazivaju da se upustite u razne avanture, kao što su ronjenje na dah ili s maskom, jedrenje, pa čak i safari. Hurgada i Šarm El Šeik su svakako najlepše i najpoznatije lokacije za letovanje u Egiptu.

Egipat hoteli

Egipat leto 2023 - Hoteli u egipatskim letovalištima su uglavnom veliki kompleksi sa all inclusive uslugom. Najpoznatije letovalište na Crvenom moru je Hurgada. Nekada ribarsko selo, danas na obali dugoj 45 km ima oko 250 hotela raznih kategorija. Pored prelepog mora, ovo letovalište nudi noćnu zabavu u svetski poznatim klubovima, restoranima i barovima sa trbušnim plesom, šoping po povoljnim cenama i izlete u Luksor, Kairo i na Rajsko ostrvo.

Šarm el Šeik je glavno turističko središte Sinajskog poluostrva i jedno od vodećih svetskih ronilačkih odredišta. Takođe je jedno od najboljih odredišta u Egiptu ako samo želite da se odmorite na plaži, a posebno je omiljeno za porodični odmor zbog izvrsnih sadržaja u ponudi.

Egipat last minute

Egipat all inclusive - Hurgada 2023 - Pogledajte našu specijalnu ponudu aranžmana za 2023 avionom. Vrhunski hoteli, all inclusive, po jedinstvenoj, prodajnoj ceni!

 

Kako provesti letovanje u Egiptu

Egipat je „zemlja sunca“ u pravom smislu reči. Klima u letovalištima je prijatna i suva tokom cele godine, s temperaturama u rasponu od 20°C do 25°C u zimskim mesecima, dok leti temperature dosežu najviše do 35°C, tako da „letnja“ sezona u Egiptu traje skoro cele godine.

U Egiptu je rođena jedna od najstarijih civilizacija, koja fascinira putnike iz celog sveta i svih starosnih grupa. Njeni opipljivi znaci su piramide, sfinge, ostaci drevnih gradova i bezbrojni artefakti i priče koji su se sačuvali do današnjih dana. Stoga turisti gotovo uvek planiraju posete piramidama u Gizi, Kairu i njegovim muzejima, Dolini kraljeva, Karnaku, Luksoru i drugim hramovima. Takođe možete svoj odmor učiniti posebnim ukoliko krenete u romantično krstarenje Nilom, ili u avanturu obilaska Sahare ili Sinajskog poluostrva, sa kojeg se pruža pogled na Aziju.

Lokalna kuhinja je vrlo ukusna, a ljubitelji mesa, kao i vegetarijanci, imaju veliki izbor mogućnosti. A nakon sunčanja i kupanja, možete krenuti u obližnje bazare, u kupovinu suvenira, začina i najraznovrsnijih proizvoda po veoma povoljnim cenama, po čemu je Egipat nadaleko poznat.

Last Minute Egipat. Hurgada Last Minute.