Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Evropski gradovi

Upoznajte najlepše gradove Evrope, njene metropole i kulturne prestonice: Pariz, grad ljubavi, romantike i umetnosti; Rim, večiti grad; Beč, carski grad na “lepom, plavom Dunavu”; Prag, jedan od najlepših evropskih gradova; prelepi Drezden… Tu su i nezaobilazna Varšava, Budimešta, Venecija, Milano, Firenca, Lisabon, Barselona, Amsterdam, London, Moskva, Sankt Petersburg i Istanbul. Nudimo Vam da posetite i Činkvetere, bajkoviti, živopisni italijanski gradić na strmim liticama ligurijske rivijere, šarmantni Ohrid, Sarajevo i Tiranu. 

Putovanja Evropski gradovi avionom

Organizujemo individualna putovanja i aranžmane, kao i vikend putovanja i izlete u evropske gradove, u proleće i leto 2021. Odaberite sami datum kad želite da putujete na određenu destinaciju, a mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije koje želite da posetite. Pogledajte našu ponudu:

Evropski Gradovi Putovanja. Vikend Putovanja Evropski Gradovi 2021. Evropske Metropole Aranzmani. Vikend Putovanja Evropa.