Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
+381 (11) 3626-015

Grčka Leto 2021

Mnogi će reći da je Grčka savršena destinacija za leto. Ona kontinentalna, sa šarmom istorije i kulture, drevnim ruševinama izbledelim na suncu, ukusom fete i uza i toplom gostoljubivošću Grka. I nisu, naravno, samo prelepe plaže i uvale i toplo i kristalno čisto more ono što letovanje u Grčkoj čini nezaboravnim. Tamo ćete otkriti bogatstvo prirode i kulture kojoj se treba diviti, na najmanje očekivanim mestima, jer malo je zemalja na svetu našlo način da kombinuje prošlost i sadašnjost poput Grčke.

Tu su i nezaobilazna grčka ostrva, ta posebna, rajska mesta, među najlepšim na Mediteranu, koja su, zahvaljujući brojnim trajektnim i avionskim linijama, danas lako dostupna turistima iz celog sveta. Ima, naravno, lepših ostrva i onih manje lepih, većih i manjih, ali sva su prepoznatljiva po živopisnoj arhitekturi - gotovo uvek su prošarana belim i plavim kućicama, a to su boje grčke zastave i tradicionalne arhitekture. Pored prelepog mora, plaža za svačiji ukus i luksuznog smeštaja, mnoga od grčkih ostrva poznata su po slavnoj prošlosti, o kojoj svedoče brojna arheološka nalazišta, koja im daju posebnu draž.

Apartmani

Pogledajte

Hoteli

Pogledajte

Ostrva

Pogledajte

Smeštaj u Grčkoj

Sve to čini da ovu predivnu zemlju svake godine poseti više od 16 miliona turista iz celog sveta. Ali Grčka može biti savršena destinacija i za vaše letovanje 2021. godine! Iz naše bogate ponude možete izabrati hotele ili apartmane u kontinentalnoj Grčkoj, ili aranžmane na grčkim ostrvima, avionom ili vašim prevozom. Kategorije i cene smeštaja i aranžmana su prilagođene raznim mogućnostima i ukusima.

Grčka je povoljna i za letovanje sa decom, ukoliko se odlučite za neki od apartmana ili vila koji poseduju bazene i igrališta za decu, ili za neki od all inclusive aranžmana u hotelima sa igraonicama i animatorima za decu.

Aranžmani i Smeštaj Grčka Leto 2021
Povoljni aranžmani, prevoz, first minute i last minute ponude. Veliki izbor hotela i apartmana.