Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Grčka ostrva

Grčka ostrva su posebna, rajska mesta, među najlepšim letovalištima na svetu, a danas su, zahvaljujući brojnim trajektnim i avionskim linijama, lako dostupna turistima iz celog sveta. Prepoznatljiva po živopisnoj arhitekturi, belim i plavim kućicama, u svetu se smatraju jednim od simbola Grčke. Pored prelepog mora, plaža za svačiji ukus i luksuznog smeštaja, mnoga od grčkih ostrva poznata su i po slavnoj prošlosti, o kojoj svedoče brojna arheološka nalazišta, koja im daju posebnu draž.

Aranzmani za grcka ostrva avionom

Grcka ostrva 2023 - Pored toplog i kristalno čistog mora i prelepih plaža, bogate istorije i kulture, turiste očekuje i fantastična kuhinja, gostoljubivi domaćini i odličan provod, a sve to zajedno čini ostrva Grčke savršenom destinacijom za letovanje 2023. godine! Iz naše bogate ponude možete izabrati hotele ili apartmane, avionom ili vašim prevozom. Kategorije i cene smeštaja su prilagođene raznim mogućnostima i ukusima. Grčka ostrva su povoljna i za letovanje sa decom, ukoliko se odlučite za neki od apartmana ili vila koji poseduju bazene i igrališta za decu, ili za neki od hotela sa igraonicama i animatorima za decu. Pogledajte našu ponudu, kao i first minute i last minute aranžmane: Letovanje Grcka Ostrva. Grcka Leto 2023. Takođe pogledajte ponudu letovanja 2023 u Kefaloniji i uporedite cene i kvalitet smeštaja.

Izaberite grčko ostrvo po vašem ukusu

Leto Grcka Ostrva - Grčka ostrva su grupisana u šest arhipelaga između Egejskog i Jonskog mora. Ima ih oko dve hiljade, ali od toga je samo 277 naseljeno. Ako saberemo njihovu površinu, ostrva predstavljaju petinu ukupne površine Grčke. Ima ih raznih – velikih i malih, stenovitih i šumovitih, mirnih ostrva za porodični odmor, romantičnih, ali i onih bučnih i mondenskih.

Ako želite da uživate u peščanim plažama i prelepoj prirodi, a usput da se oprobate u surfovanju ili ronjenju, Lefkada je pravi izbor za vas. Ukoliko više volite elitna letovališta sa velikim brojem istorijskih spomenika, tu je Kefalonija. Skijatos je, pak, za one koji vole da uživaju u kupanju i divnoj prirodi, ali i noćnom životu. Porodicama više odgovara tirkizno more, prelepe bele plaže i bujna vegetacija Tasosa, dok je Zakintos, sa divnim plažama i bogatim noćnim životom, omiljena destinacija mladih.

Krf je jedno od najposećenijih grčkih ostrva i sa svojim prelepim plažama i bujnom vegetacijom, kao i istorijskim spomenicima, omiljeno mesto i naših turista. Rodos i Krit su pravi muzeji na otvorenom i nude prelepe destinacije za obilazak, divne plaže i uvale, ali i buran noćni život.

Mikonos je poslednjih godina vrlo popularan među svetskim džet-setom i nudi buran noćni život i odličan šoping. Poznat je i kao ostrvo vetrova, pa je stoga vrlo popularan među avanturistima koji žele da uživaju u jedrenju, kajtsurfingu, ali i drugim vodenim sportovima. A ukoliko želite da uživate u prirodi i vidite delfine i mediteranske foke, obavezno posetite Skopelos. I na kraju, bajkoviti Santorini, kontrastom između tamnih vulkanskih stena, plavetnila mora i očaravajuće beline kuća, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.