Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Turska Leto 2022.

Brojni su razlozi da izaberete Tursku za letovanje. Turska je veličanstvena zemlja gostoljubivih ljudi, puna kontrasta: između Istoka i Zapada, između tradicionalnog i modernog; zemlja bogate istorije, savršena za odmor, zabavu i šoping. Prostire se na dva kontinenta, a njene prekrasne peščane plaže, duge preko 8.000 kilometara, zapljuskuju Egejsko, Sredozemno i Crno more.

Turska ima vrlo razvijen turizam i nudi veliki izbor modernih hotela visoke kategorije, sa all inclusive paketima i odličnim popustima za decu i porodice, ali i povoljnije vile i hotele koji nude noćenje sa doručkom. Pogledajte našu široku ponudu hotela u najatraktivnijim turskim letovalištima, sa avionskim prevozom - Letovanje Turska 2022:

Kako provesti letovanje u Turskoj

Kako dolazi leto, budi se u nama neodoljiva želja za istraživanjem novih mesta. Dani su dovoljno dugi za putovanja u daleka mesta i susret sa raznim kulturama i tradicijama. Poznata po prelepim, dugačkim plažama, čistom i toplom moru, drevnim spomenicima i ukusnoj tradicionalnoj hrani, Turska je sjajna destinacija za sve one koji vole da uživaju u luksuzu, ali i one koji vole aktivan odmor. 

Da li ste ljubitelj planinarenja? Turska ima živopisne predele za šetnju i fotografisanje. A ukoliko želite da se upoznate sa njenom bogatom kulturom i tradicijom, Turska nudi fantastične destinacije za obilaske: od blistavog grada Istanbula, preko Kapadokije, Pamukala, Pergamona, sve do drevnog grada Efesa. Tu su i mnogobrojni tradicionalni hamami koje bi trebalo da posetite ukoliko želite potpuno uživanje.

Leto 2022 Turska avionom

Za savršeno letovanje 2022. godine, pripremili smo za Vas široku ponudu hotela, od 3 do 5 zvezdica, u najatraktivnijim turskim letovalištima. U ponudi su aranžmani avionom (direktnim čarter letovima) i hoteli sa all inclusive uslugom.  

Sa nama možete letovati u Sarimsakliju, koji je poznat kao vazdušna banja, a čuven je i po jednoj od najdużih i najlepših peščanih plaža na obalama Egeja. Zatim tu je Kušadasi, jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, smešten na prelepoj egejskoj obali, savršen za odmor za sve tipove putnika.

Idilična destinacija za porodicu je Side, sa dugačkim prostranim plažama i antičkim ruševinama. Predlažemo i Alanju, grad koji je izrastao oko utvrđene luke i zamka, od koga se lako i brzo stiže do rimskih ruševina Side i čuvenih vodopada Manavgat. Možete izabrati i Kemer, smešten između tirkiznih voda Sredozemnog mora i prelepih planina Taurus, gradić koji je izgrađen tako da maksimalno iskoristi svoju prelepu lokaciju.

Antalija je mesto gde more, sunce, istorija i priroda čine savršenu harmoniju. Ova kosmopolitska regija danas je poznata pod nazivom Turska rivijera, zbog svojih arheoloških i prirodnih lepota. A za ljubitelje luksuza i sporta, a posebno golfa, preporučujemo Belek, izgrađen oko nekoliko golf terena, koga čine mnogobrojni luksuzni hotelski kompleksi, koji se prostiru duž 16 kilometara peščane plaže. Uživajte!

Leto Turska 2022. Turska Last Minute. Turska Leto 2022.