Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Turska Leto 2023.

Brojni su razlozi da izaberete Tursku za letovanje. Turska je veličanstvena zemlja gostoljubivih ljudi, puna kontrasta: između Istoka i Zapada, između tradicionalnog i modernog; zemlja bogate istorije, savršena za odmor, zabavu i šoping. Prostire se na dva kontinenta, a njene prekrasne peščane plaže, duge preko 8.000 kilometara, zapljuskuju Egejsko, Sredozemno i Crno more.

Turska ima vrlo razvijen turizam i nudi veliki izbor modernih hotela visoke kategorije, sa all inclusive paketima i odličnim popustima za decu i porodice, ali i povoljnije vile i hotele koji nude noćenje sa doručkom. Pogledajte našu široku ponudu hotela u najatraktivnijim turskim letovalištima, sa avionskim prevozom - Letovanje Turska 2023:

Kako provesti letovanje u Turskoj

Kako dolazi leto, budi se u nama neodoljiva želja za istraživanjem novih mesta. Dani su dovoljno dugi za putovanja u daleka mesta i susret sa raznim kulturama i tradicijama. Poznata po prelepim, dugačkim plažama, čistom i toplom moru, drevnim spomenicima i ukusnoj tradicionalnoj hrani, Turska je sjajna destinacija za sve one koji vole da uživaju u luksuzu, ali i one koji vole aktivan odmor. 

Da li ste ljubitelj planinarenja? Turska ima živopisne predele za šetnju i fotografisanje. A ukoliko želite da se upoznate sa njenom bogatom kulturom i tradicijom, Turska nudi fantastične destinacije za obilaske: od blistavog grada Istanbula, preko Kapadokije, Pamukala, Pergamona, sve do drevnog grada Efesa. Tu su i mnogobrojni tradicionalni hamami koje bi trebalo da posetite ukoliko želite potpuno uživanje.

Leto 2023 Turska avionom

Za savršeno letovanje 2023. godine, pripremili smo za Vas široku ponudu hotela, od 3 do 5 zvezdica, u najatraktivnijim turskim letovalištima. U ponudi su aranžmani avionom (direktnim čarter letovima) i hoteli sa all inclusive uslugom.  

Sa nama možete letovati u Sarimsakliju, koji je poznat kao vazdušna banja, a čuven je i po jednoj od najdużih i najlepših peščanih plaža na obalama Egeja. Zatim tu je Kušadasi, jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, smešten na prelepoj egejskoj obali, savršen za odmor za sve tipove putnika.

Idilična destinacija za porodicu je Side, sa dugačkim prostranim plažama i antičkim ruševinama. Predlažemo i Alanju, grad koji je izrastao oko utvrđene luke i zamka, od koga se lako i brzo stiže do rimskih ruševina Side i čuvenih vodopada Manavgat. Možete izabrati i Kemer, smešten između tirkiznih voda Sredozemnog mora i prelepih planina Taurus, gradić koji je izgrađen tako da maksimalno iskoristi svoju prelepu lokaciju.

Antalija je mesto gde more, sunce, istorija i priroda čine savršenu harmoniju. Ova kosmopolitska regija danas je poznata pod nazivom Turska rivijera, zbog svojih arheoloških i prirodnih lepota. A za ljubitelje luksuza i sporta, a posebno golfa, preporučujemo Belek, izgrađen oko nekoliko golf terena, koga čine mnogobrojni luksuzni hotelski kompleksi, koji se prostiru duž 16 kilometara peščane plaže. Uživajte!

Pogledajte i našu ponudu za Alanju uporedite cene i kvalitet smeštaja.