Captain's Inn

Hotel Captain's Inn 3* ( El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 42km od aerodroma i oko 30 kilometara od Hurgade. Peškiri se uzimaju u hotelu

Captain's Inn

Hotel Captain's Inn 3* ( El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 42km od aerodroma i oko 30 kilometara od Hurgade. Captain’s Inn hotel je izgrađen u arapskom stilu, ukrašen elegantnim arabesknim motivima i poseduje 50 moderno opremljenih, smeštajnih jedinica.

Hotelski sadržaj: Hotel Captain's Inn poseduje Marina Steakhouse restoran i The Captain’s Inn Bartender Bar čiji je idejni tvorac najpoznatiji egipatski barmen.Gosti hotela mogu besplatno da koriste Marina Beach plažu (ulaz, suncobrane i ležaljke), koja je udaljen oko 350m od hotela. Peškiri se uzimaju u hotelu.Salon za negu lepote, bilijar, besplatn Wi-Fi u javnim prostorijama. Gosti hotela mogu koristiti sve bazene u Ali Pasha hotelu, koji se nalazi na par minuta hoda od hotela (jedan od bazena se greje u zimskom periodu)

Smeštaj: Standardne sobe imaju pogled na ulicu ili dvorište, marina view sobe su sa pogledom na promenadu, dok se iz apartmana pruža panoramski pogled na Abu Tig marinu. Standardne sobe su veličine između 16 i 30m² i sadrže kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, set za čaj i kafu, fen za kosu, sef, pojedine sobe poseduju balkon. 

Plaća se:Wi-Fi internet, telefon, mini bar i room service.

Usluga: noćenje sa doručkom– doručak, samoposluživanje – izbor više jela i večera (meni posluženje) u The Marina Steakhouse restoranu.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Captain's Inn ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Captain's Inn

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Bilijar
  • Restoran
  • Salon lepote
  • Suncobrani i ležaljke