Fanadir Hotel

Hotel Fanadir 4* ( El Gouna, Egipat), nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi. Hotel Fanadir je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine

Fanadir Hotel

Hotel Fanadir 4* ( El Gouna, Egipat), nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi. Hotel Fanadir je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine. Poseduje 54 sobe i idealan je za urbani odmor jer se nalazi u neposrednoj blizini kafea, restorana, klubova, barova i butika.

Predviđen je samo za odrasle osobe (18+).

Hotelski sadržaj: Hotel Fanadir se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji. Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu. Bazen (greje se zimi), Wi-Fi u javnim prostorijama besplatan, stoni tenis, pranje veša (plaća se).

Reflection Bar je otvoren od 10:00h – 00:00h i na raspolaganju su Vam lokalna pića, espresso kafa, kokteli dok je O-Zone Pool Bar gostima na raspolaganju od 10:00h do zalaska sunca sa velikom ponudom bezalkoholnih pića, svežih sokova, čajeva, kafe, milkšejkova, sladoleda.

Smeštaj: Standard sobe površine su oko 35m². Imaju klimu, SAT TV, sef, telefon, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen, minibar, balkon/terasu i Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, sef, minibar, WI-Fi internet i ostalo van koncepta.

Usluga: noćenje sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu Manara – doručak 07:00h – 10:30h.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Fanadir ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Fanadir Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Sef