Mosaique Hotel

Hotel Mosaique 4* (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 2km od Tamr Hene i oko 40km od aerodroma u Hurgadi. godine. Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom

Mosaique Hotel

Hotel Mosaique 4* (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 2km od Tamr Hene i oko 40km od aerodroma u Hurgadi. Hotel Mosaique je jedan od najnovijih hotela u Abu Tig marini, otvoren 2010. godine. U ovom hotelu, izgrađenom u živopisnom arapskom stilu, gosti mogu uživati u prijateljskoj  i opuštenoj atmosferi.

Hotelski sadržaj: Hotel Mosaique se nalazi oko 600 m od javne plaže Moods. Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane,dok jepeškire neophodno poneti iz hotela. Hotel poseduje 2 bara – Fanara pool bar i Nagafa lobby bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama. Plaća se: doktor (na poziv).

Smeštaj: Hotel Mosaique ima ukupno 61 sobu (oko 35m2) i 8 apartmana (40-66m2). Sve sobe poseduju: satelitsku TV, klima uređaj, sef, TWC, fen za kosu, balkon ili terasu. Plaća se: mini bar, Wi-Fi internet, telefon.

Usluga: noćenje sa doručkom– doručak (od 07:00 do 10:30 časova) na bazi samoposluživanja – izbor više jela, po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu Manara. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around”, tj. da koriste određeni obrok u nekom od drugih hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju.

 TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Mosaique ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Mosaique Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Stoni tenis
  • Suncobrani i ležaljke