Sultan Bey

Hotel Sultan Bey (El Gouna, Egipat), nalazi se na ostrvu Kafr u El Gouni, na samo nekoliko minuta hoda od živopisnih prodavnica, restorana i barova. Aerodrom u Hurgadi udaljen je oko 25km

Sultan Bey

Hotel Sultan Bey (El Gouna, Egipat), nalazi se na ostrvu Kafr u El Gouni, na samo nekoliko minuta hoda od živopisnih prodavnica, restorana i barova. Aerodrom u Hurgadi udaljen je oko 25km. Hotel Sultan Bey zbog svog položaja i odlične usluge predstavlja dobar izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom. Nalazi se u neposrednoj blizini živopisnih prodavnica, barova i restorana. Uređen je u nubijskom stilu i ima 115 soba koje su raspoređene u više manjih objekata. Svojim stilom podseća na tradicionalno egipatsko selo smešteno u laguni, sa pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more.

Hotelski sadržaj: Hotel Sultan Bey ima manju privatnu plažu u laguni, sa prelepim pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Osim usluge u glavnom restoranu, gostima je na raspolaganju i otvoreni à la carte restoran “Zeytouna”. Ovaj restoran nalazi se na istoimenom ostrvu do kog vozi shuttle boat i koji je deo koncepta “Dine Around El Gouna” (mogućnost da gosti koriste usluge raznih restorana i van svog hotela). Hotel ima dva bara – “Pool Bar” i “Lobby Bar”. Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), servis za pranje i peglanje veša, room service. Bazen za odrasle i bazen za decu – oba se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

Smeštaj: Hotel Sultan Bey raspolaže sa 115 standardnih soba sa pogledom na vrt ili lagunu. Sobe su veličine oko 28m2 i imaju balkon ili terasu, klima uređaj, Wi-Fi, LCD TV, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu i minibar.

Plaća se: room service, minibar, sef i ostalo van koncepta.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion – doručak i večera ili pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).

Plaća se: à la carte restoran, užine, sva alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Sultan Bey ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE




Sultan Bey

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bar
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Lobi bar
  • Privatna plaža
  • Restoran
  • Suncobrani i ležaljke