Hotel Petrovac

Hotel Petrovac 4*, Petrovac ( Crna Gora),  potpuno klimatizovani hotel se nalazi u centru Petrovca na Moru. Nudi zvučno izolovane sobe sa kablovskom televizijom, balkonom i sefom.

Hotel Petrovac

Hotel Petrovac 4*, Petrovac ( Crna Gora),  potpuno klimatizovani hotel se nalazi u centru Petrovca na Moru. Nudi zvučno izolovane sobe sa kablovskom televizijom, balkonom i sefom. Na raspolaganju su vam sezonski otvoreni bazen i besplatan bežični internet.

Hotel Petrovac raspolaže igralištem za decu, a možete se opustiti na sunčanoj terasi. U hotelu Petrovac možete koristiti usluge pranja i peglanja veša, kao i iznajmljivanja automobila.

Hotel Petrovac je udaljen 100 metara od crnogorske obale. Supermarket se nalazi na 50 metara od hotela Petrovac. Stadion FK Petrovac je udaljen oko 1 km od objekta. Do lokalnog autobuskog stajališta ima 300 metara. Grad Budva se nalazi na 18 km. Grad Bar sa pristaništem za trajekte i železničkom stanicom udaljen je 20 km.

Aerodrom Tivat je udaljen 40 km, a do Aerodroma Podgorica ima 45 km od hotela Petrovac. Usluga prevoza je dostupna uz doplatu. Gosti hotela Petrovac mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.




Hotel Petrovac

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Parking