Side

Side / Turska

Side Turska leto 2024  – Ovo je opušteno porodično odmaralište na turskoj mediteranskoj obali, udaljeno samo oko 45 minuta vožnje od aerodroma Antalija i nekoliko kilometara od grada Manavgata, sa poznatim vodopadima. Ime obližnje reke Manavgat znači da je ovo područje bujno, zeleno i plodno. Najzanimljiviji delovi letovališta uključuju lepu obalu i luku, dugačke prostrane plaže i grčke i rimske ruševine, oko kojih je izgrađen moderan grad.

Za Side se često kaže da je idilična destinacija za porodicu, jer ima sve odlike šarmantnog letovališta na plaži, a nije preveliki i bučan. Duž mora se prostire šetalište, tako da zavisno od položaja hotela, možete u večernjim satima prošetati do starog grada. Obiđite drevnu luku, udobne restorane na obali i kaldrmisane ulice načičkane zanimljivim prodavnicama. 

Side letovanje 2024

Side Leto 2024 - Ukoliko želite da provedete svoj odmor u ovom prelepom turskom letovalištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Side Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene - Side Turska Hoteli. Side 2024.

Pogledajte i našu ponudu za Alanju uporedite cene i kvalitet smeštaja.

81 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za