Riviera ZEN

Riviera ZEN 4*, ALANJA, Turska - Hotel se nalazi na 1km od centra Alanje, u Damlatas ulici. Renoviran je 2019. godine. Suncobrani i ležaljke - uz doplatu, peškiri za plažu nisu dostupni.

Riviera ZEN

Riviera ZEN 4*, ALANJA, Turska - Hotel se nalazi na 1km od centra Alanje, u Damlatas ulici. Renoviran je 2019. godine. 

Plaža: Hotelska privatna peščana plaža je udaljena od hotela 50m (Kleopatrina plaža). Suncobrani i ležaljke - uz doplatu, peškiri za plažu nisu dostupni. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Sobe: Ukupno 193 sobe podeljene u 3 bloka

Standard room površine oko 18-20m2 (max 2 odrasle + 1 dete do 3 god.)

Svaka smeštajna jedinica ima: Kupatilo sa tušem/wc, SAT/TV, fen za kosu, klimu, telefon, mini bar (uz doplatu), sef, ketler za čaj i kafu, balkon ili terasa, Wi-Fi internet.

Hotelski sadržaj: Restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, 2 bara, bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen u C bloku, prostorija za fitness, stoni tenis, Wi-Fi u celom hotelu i na plaži, jednom nedeljno muzika uživo. Gosti hotela Riviera Zen imaju ručak u hotelu Riviera Hotel & Spa koji je udaljen oko 70m.  Uz doplatu: Uvozna pića, sveže ceđeni voćni sokovi, flaširana i pića u limenci, sladoled, sobna usluga, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred, hrana i piće na plaži, odbojka na plaži, 4 teniska terena preko puta hotela, sportovi na vodi, ležaljke i suncobrani na plaži, usluge lekara i pranja veša, telefon,  tretmani i masaže u spa centru u Riviera hotelu, fax, rent a car

Usluga: All Inclusive - samoposluživanje, po hotelskim pravilima od 10:00-23:00h.

Riviera ZEN

DOSTUPNI POPUSTI

Vrsta popustaRezervacijaPrijavaSmeštajOstalo

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi dnevno
Cene u tabeli su bez popusta

STANDARD ROOM All inclusive
Tip
Od
Do
Smeštaj
01/10/2024
31/10/2024
Jednokrevetna
Dvokrevetna po osobi
101.00
67.00



Riviera ZEN